Jak naplánovat jídelnu

Je vůbec potřeba plánovat jídelnu? Ano, a uvidíte, že se to vyplatí.

Zdá se vám, že jídelnu není nutné příliš plánovat? Je to přeci jen stůl a pár židlí. Věděli jste ale například, že dostatečný prostor pro stolování jedné osoby je 60 cm? Při návrhu prostoru pro stolování je tedy důležité zodpovědět několik dotazů:

  • Kolik osob se pravidelně u jídelního stolu schází?
  • Jak často pořádám větší sešlost a pro kolik osob?
  • Jíme v domácnosti pravidelně pohromadě, nebo každý zvlášť?

Pozor si dejte na oblíbený bar. Je to hezký doplněk moderní kuchyně, který ale slouží spíše pro příležitostné stolování či posezení. Na pravidelné stolování, především u jídla, doporučujeme prostorný jídelní stůl.

Jsme připraveni pustit se do toho

Zavolejte nám nebo nám vše sepište do e-mailu. Probereme s vámi jak to probíhá, kolik to stojí a co bychom vám doporučili, pokud třeba ještě nejste rozhodnutí. 

Stačí nám dát vědět. Jsme KOUBA INTERIER a jsme tu pro vás.